Declarație de accesibilitate

cv-ro.com se angajează să furnizeze un site web care este accesibil celui mai larg public posibil, indiferent de tehnologie sau capacitate. Lucrăm în mod activ pentru a spori accesibilitatea și ușurința de utilizare a site-ului nostru web și, în acest sens, ne propunem să aderăm la multe dintre standardele și orientările disponibile.

Inițiativa privind accesibilitatea web

Acest site se străduiește să se conformeze nivelului A al orientărilor privind accesibilitatea conținutului Web 1.0. ale Consorțiului World Wide Web (W3C) Aceste linii directoare explică modul de a face conținutul web mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități. Conformitatea cu aceste linii directoare va contribui la crearea unui web mai ușor de utilizat pentru toți oamenii.

Standarde

Vom continua să dezvoltăm site-ul în conformitate cu liniile directoare promovate de Consorțiul World Wide Web (W3C).

Site-ul se afișează corect în browserele web actuale. Dacă vizualizați site-ul nostru pe un browser mai vechi, este posibil să descoperiți că paginile nu se afișează conform intenției dacă browserul nu respectă standardele. Vă recomandăm să vă actualizați browserul la cea mai recentă versiune a unuia dintre următoarele, pentru a beneficia la maximum de site-ul nostru.

Microsoft Internet Explorer: https://www.microsoft.com

Mozilla Firefox: https://www.mozilla.com

Google Chrome: https://www.google.com/chrome

Funcționarea Site-ului și ajutoare pentru accesibilitate

  • Acest site îndeplinește cerințele Regulamentului privind drepturile egale pentru persoanele cu dizabilități (ajustări de accesibilitate pentru Servicii), 5763-2013.
  • Ajustările de accesibilitate au fost efectuate în conformitate cu recomandările standardelor europene pentru accesibilitatea conținutului de pe Internet și ale documentului internațional WCAG2.0.
  • Testele pentru cea mai mare compatibilitate au fost efectuate pentru browserul Chrome.
  • Personalizat pentru vizualizare în browsere populare și pentru telefoane mobile.

Excepții

În timp ce cv-ro.com se străduiește să adere la liniile directoare și standardele acceptate pentru accesibilitate și utilizare, nu este întotdeauna posibil să se facă acest lucru în toate zonele site-ului. Căutăm în permanență soluții care să aducă toate zonele site-ului la același nivel de accesibilitate generală. Între timp, în cazul în care întâmpinați dificultăți în accesarea site-ului cv-ro.com, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.