Despre
Suntem foarte încântați să ajutăm solicitanții de locuri de muncă să-și găsească locurile de muncă. Căutarea unui loc de muncă nu este o sarcină ușoară, dar cu noi este mult mai ușoară.
about usabout us
Pe scurt
La cv-ro.com, schimbăm modul în care oamenii scriu CV-uri. Am creat un sistem convenabil și ușor de utilizat, care vă ajută să creați un CV în câteva minute.

Totul a început în 2012, când am înființat o agenție de recrutare bazată pe tehnologie inteligentă pe care am dezvoltat-o noi înșine. De atunci, am ajutat zeci de mii de oameni să-și găsească următorul loc de muncă, colaborând îndeaproape cu companii de top pentru a-i ajuta să recruteze candidatul potrivit pentru pozițiile lor vacante.

De-a lungul anilor, am analizat o cantitate imensă de CV-uri și am observat că oamenii nu își construiesc CV-ul corect - nu în ceea ce privește designul, structura sau conținutul. Ne-am dat seama că, înainte de a putea ajuta companiile să găsească oamenii potriviți pentru compania lor, trebuie să ne investim resursele pentru a ajuta solicitanții de locuri de muncă să creeze un CV care să facă o impresie de durată asupra recrutorilor. În fiecare zi, am dat sfaturi despre cum trebuie scris corect un CV. Aceasta este o componentă vitală în orice căutare de locuri de muncă, deoarece angajatorii primesc sute de CV-uri pentru fiecare poziție vacantă, ceea ce îi determină să filtreze CV-urile rapid (aproximativ 5 secunde în medie). Ca urmare, majoritatea candidaților nu trec de sortarea inițială.

Din acest motiv, am lansat cv-ro.com. Misiunea noastră este de a vă facilita căutarea unui loc de muncă. Cu ani de cercetare, experiență dovedită în resurse umane și tehnologie de ultimă generație, am creat o platformă care vă va face să ieșiți în evidență pe piața competitivă a locurilor de muncă de astăzi.

Cu ajutorul nostru, mulți solicitanți de locuri de muncă și-au găsit următoarea oportunitate de carieră printre cei mai buni angajatori, cum ar fi: Apple, Starbucks, Hilton, Walmart, UPS și multe altele.