Manager de resurse umane Exemplu de CV (Ghid gratuit)

Creați un CV de manager de resurse umane care să vă aducă interviul cu ajutorul exemplelor noastre gratuite și a sfaturilor de redactare. Utilizați și personalizați modelul nostru și obțineți un interviu astăzi.

Manager de resurse umane Exemplu de CV
Evaluarea medie: 4.5 (198 voturi)
Manager de resurse umane Exemplu de CV

Vrei să obții un loc de muncă ca manager de resurse umane? Dacă da, veți avea nevoie de un CV exemplar pentru a ieși în evidență față de concurență. Exemplul nostru de CV Manager Resurse Umane oferă modelul perfect pentru a construi un CV care să vă facă remarcat. Cu informații detaliate despre ce trebuie să includeți, exemplul nostru va face ca procesul de creare a CV-ului dvs. să fie rapid și ușor. Așadar, dacă ești pregătit să faci următorul pas în cariera ta, începe să citești acum exemplul nostru de CV pentru Manager Resurse Umane.

Vom acoperi:

 • Cum să scrieți un CV, indiferent de domeniul de activitate sau de funcția pe care o dețineți.
 • Ce trebuie să puneți într-un CV pentru a ieși în evidență.
 • Abilitățile de top pe care angajatorii din toate industriile doresc să le vadă.
 • Cum să construiești un CV rapid cu Resume Builder-ul nostru profesional.
 • Ce este un șablon de CV și de ce ar trebui să îl folosiți.
În plus, vă vom oferi sfaturi experte de redactare a CV-ului și exemple profesionale pentru a vă inspira.

Ce face un manager de resurse umane?

Managerul de resurse umane este responsabil de supravegherea operațiunilor zilnice ale departamentului de resurse umane al unei companii. Aceasta include gestionarea procesului de recrutare și angajare, asigurarea conformității cu reglementările privind forța de muncă, gestionarea beneficiilor angajaților, administrarea salariilor și dezvoltarea și implementarea politicilor și procedurilor de resurse umane. În plus, managerul de resurse umane poate contribui la elaborarea de strategii pentru păstrarea angajaților, formarea și dezvoltarea acestora și gestionarea problemelor legate de relațiile cu angajații.

Urmează să începem, dar mai întâi, iată alte câteva exemple de CV-uri legate de funcția de manager de resurse umane:

Care sunt unele dintre responsabilitățile unui manager de resurse umane?

 • Recrutarea, intervievarea și selectarea noilor angajați
 • Dezvoltarea și implementarea politicilor companiei
 • Gestionarea salarizării și administrarea beneficiilor
 • Administrarea evaluărilor de performanță și a măsurilor disciplinare
 • Organizarea programelor de formare și dezvoltare a angajaților
 • Menținerea evidențelor angajaților
 • Acțiunea de consilier al conducerii superioare în probleme de resurse umane
 • Analizarea fluctuației de personal și recomandarea de strategii

Exemplu de manager de resurse umane pentru inspirație

Detalii personale:
Nume: Jane Doe
Adresa: 123 Main St., Anytown, CA 99999
Telefon: (555) 555-5555
E-mail: jane@example.com

Rezumat:
Jane Doe este un manager de resurse umane cu experiență de peste 10 ani în recrutare, integrare, relații cu angajații și formare. Este certificată ca profesionist în resurse umane (PHR) și vorbește fluent spaniola. Este o profesionistă organizată și orientată spre detalii, cu un istoric de succes dovedit în domeniul resurselor umane.

Experiența de lucru:
Manager de resurse umane, Compania ABC, Anytown, CA
Din iunie 2013 până în prezent

 • Conduceți procesul de recrutare de la un capăt la altul, inclusiv anunțurile de angajare, interviurile, verificarea referințelor și integrarea noilor angajați.
 • Elaborarea și administrarea programelor și politicilor de beneficii pentru angajați, cum ar fi asigurarea de sănătate și concediul de odihnă.
 • Oferă consultanță și consiliere managerilor și angajaților în probleme legate de relațiile cu angajații, cum ar fi probleme de performanță și măsuri disciplinare.
 • Gestionați programele de formare a angajaților, inclusiv integrarea și dezvoltarea profesională.
 • Elaborarea și punerea în aplicare a sistemelor, politicilor și procedurilor de resurse umane pentru a asigura conformitatea cu legile federale și de stat aplicabile.

Educație:
Licențiat în administrarea afacerilor, Universitatea Anytown, Anytown, CA
Mai 2011

Competențe:
Recrutare, Relații cu angajații, Administrarea beneficiilor, Sisteme de resurse umane, Formare, Conformitate

Certificări:
Certificat profesional în resurse umane (PHR)

Limbi:
Engleză (nativ), spaniolă (fluent)Sfaturi pentru CV pentru managerul de resurse umane

Crearea unui CV perfect, care să lanseze o carieră, nu este o sarcină ușoară. Respectarea regulilor generale de redactare poate fi de ajutor, dar este, de asemenea, inteligent să obțineți sfaturi adaptate la specificul căutării dumneavoastră de locuri de muncă. Atunci când sunteți nou în lumea angajărilor, aveți nevoie de sfaturi pentru CV-ul de Manager Resurse Umane.
Am adunat cele mai bune sfaturi de la Manager Resurse Umane experimentat - Verificați sfaturile lor pentru a vă ușura procesul de scriere, dar și pentru a vă crește șansele de a crea un CV care să stârnească interesul potențialilor angajatori.

 • Evidențiați experiența cea mai relevantă. Puneți în evidență experiența în domeniul resurselor umane pe care o aveți și care este cea mai relevantă pentru postul pentru care candidați.
 • Cuantificați-vă realizările. Includeți detalii specifice despre succesele pe care le-ați avut în rolurile dvs. de resurse umane, cum ar fi cât de mult ați crescut gradul de retenție a angajaților.
 • Fiți concis. Evitați să includeți informații irelevante și încercați să vă limitați CV-ul la o singură pagină.
 • Includeți cuvinte cheie. Folosiți un limbaj în concordanță cu anunțul de angajare pentru a arăta că sunteți potrivit pentru postul respectiv.
 • Corectați. Asigurați-vă că nu există greșeli de scriere și că CV-ul dumneavoastră nu conține erori.


Managerul de resurse umane Exemple de rezumat al CV-ului

Un rezumat al CV-ului de manager de resurse umane sau un obiectiv de CV este important pentru a evidenția rapid cele mai relevante abilități și experiențe care sunt cele mai importante pentru rolul pentru care candidați. Le permite angajatorilor să vadă rapid de ce sunteți calificat pentru postul respectiv și de ce ar trebui să fiți ales pentru acest post. Această secțiune ar trebui să fie adaptată la fiecare post pentru care candidați, așa că este important să vă asigurați că evidențiați competențele și experiența care sunt cele mai relevante pentru postul respectiv.

De exemplu:

 • Peste 10 ani de experiență ca manager de resurse umane în diverse industrii. Abilitată în dezvoltarea și implementarea strategiilor și soluțiilor de resurse umane.
 • Manager de resurse umane cu experiență, cu o experiență dovedită în recrutarea și păstrarea cu succes a talentelor de top. Abilități excelente de comunicare și de rezolvare a problemelor.
 • Manager de resurse umane dinamic, cu peste 8 ani de experiență în dezvoltarea și executarea inițiativelor de resurse umane. Succes demonstrat în ceea ce privește implicarea angajaților, conformitatea și administrarea beneficiilor.
 • Manager de resurse umane cu peste 7 ani de experiență în managementul performanței și în relațiile cu angajații. Abil în rezolvarea conflictelor și gestionarea plângerilor angajaților.
 • Manager de resurse umane orientat spre rezultate, cu o experiență de peste 5 ani în recrutare, elaborare de politici și relații de muncă. Expertiză în dezvoltarea unor relații puternice cu personalul și conducerea superioară.


Construiți o secțiune de experiență puternică pentru CV-ul dvs. de manager de resurse umane

O secțiune de experiență puternică pentru un CV de manager de resurse umane este importantă din mai multe motive. În primul rând, aceasta oferă dovezi care demonstrează că solicitantul are abilitățile, cunoștințele și experiența necesare pentru a prelua rolul respectiv. De asemenea, arată potențialilor angajatori că pot avea încredere în persoana respectivă pentru a face față responsabilităților postului. În cele din urmă, o secțiune cuprinzătoare privind experiența le oferă angajatorilor o perspectivă cuprinzătoare asupra calificărilor, istoricului de muncă și realizărilor profesionale ale solicitantului. Pe scurt, este cea mai importantă secțiune a CV-ului și ar trebui să i se acorde atenția pe care o merită.

De exemplu:

 • A gestionat procesele de recrutare și de angajare pentru organizație, asigurându-se că toate descrierile posturilor, postările și cerințele candidaților erau actualizate și în conformitate cu legile aplicabile.
 • A dezvoltat și a menținut relații cu agenții de recrutare, universități, organizații profesionale și alte surse de potențiale talente.
 • A dezvoltat, implementat și menținut sisteme eficiente de management al performanței pentru angajați.
 • A oferit consultanță și îndrumare conducerii cu privire la toate aspectele legate de relațiile cu angajații.
 • A redactat și revizuit politicile și procedurile organizaționale pentru a asigura conformitatea juridică.
 • A stabilit și a menținut relații de lucru pozitive cu toate departamentele din cadrul organizației.
 • A servit ca intermediar între angajați și conducere în ceea ce privește orice problemă de resurse umane.
 • A condus procesele de orientare și integrare a noilor angajați.
 • A oferit îndrumare și consiliere managerilor și angajaților în ceea ce privește relațiile cu angajații, politicile și procedurile.
 • A efectuat interviuri de plecare cu angajații care plecau pentru a identifica domeniile de îmbunătățire.


Manager de resurse umane manager de curriculum vitae exemplu de educație

Un manager de resurse umane are nevoie, de obicei, de cel puțin o diplomă de licență în resurse umane, administrarea afacerilor sau într-un domeniu conex. Mulți angajatori preferă, de asemenea, candidații cu un master în resurse umane, relații de muncă sau administrarea afacerilor. În plus, mulți angajatori cer ca managerii de resurse umane să dețină certificări profesionale, cum ar fi certificatele de profesionist certificat al Societății pentru Managementul Resurselor Umane (SHRM-CP) sau de profesionist certificat senior (SHRM-SCP).

Iată un exemplu de listă de experiență potrivită pentru un CV de manager de resurse umane:

 • Masterat în managementul resurselor umane, Universitatea din Florida, Gainesville, FL, 2011-2013.
 • Licențiat în administrarea afacerilor, Universitatea din Texas, Austin, TX, 2008-2011
 • Certificare în managementul resurselor umane, Penn State University, Harrisburg, PA, 2006-2008


Managerul de resurse umane Abilități pentru un CV

Adăugarea abilităților la un CV de manager de resurse umane este importantă deoarece permite potențialilor angajatori să evalueze rapid abilitățile candidatului și să decidă dacă acesta se potrivește pentru postul respectiv. De asemenea, oferă o imagine de ansamblu a punctelor forte și a calificărilor candidatului, ceea ce îi poate ajuta pe angajatori să ia o decizie în cunoștință de cauză. Printre exemplele de competențe care ar trebui incluse într-un CV de manager de resurse umane se numără: leadership, comunicare, rezolvarea problemelor, rezolvarea conflictelor, abilități de organizare, relații cu angajații și cunoașterea legislației muncii.

Abilități transversale:

 1. Leadership
 2. Comunicare
 3. Organizare
 4. Interpersonal
 5. Rezolvarea problemelor
 6. Managementul timpului
 7. Analitic
 8. Luarea deciziilor
 9. Formarea echipei
 10. Rezolvarea conflictelor
< />
Competențe dificile:
 1. Recrutare
 2. Managementul personalului
 3. Relații cu angajații
 4. Administrarea beneficiilor
 5. Negocierea compensațiilor
 6. Proiectarea politicilor de resurse umane
 7. Dezvoltare organizațională
 8. Achiziționarea de talente
 9. Managementul performanței
 10. Rezolvarea conflictelor


Greșeli comune de evitat atunci când scrieți un CV de manager de resurse umane

Pe această piață competitivă a locurilor de muncă, angajatorii primesc în medie 180 de candidaturi pentru fiecare post vacant. Pentru a procesa aceste CV-uri, companiile se bazează adesea pe sisteme automate de urmărire a candidaților, care pot trece prin CV-uri și pot elimina candidații mai puțin calificați. Dacă CV-ul dvs. se numără printre puținele care reușesc să treacă de aceste roboți, el trebuie totuși să impresioneze recrutorul sau managerul de angajare. Având în vedere numărul mare de candidaturi primite, recrutorii acordă, de obicei, doar 5 secunde de atenție fiecărui CV înainte de a decide dacă îl elimină sau nu. Ținând cont de acest lucru, cel mai bine este să evitați să includeți în aplicația dvs. orice informație care vă distrage atenția și care ar putea face ca aceasta să fie aruncată. Pentru a vă asigura că CV-ul dvs. iese în evidență, analizați lista de mai jos cu ceea ce nu ar trebui să includeți în cererea de angajare.

 • Nu includeți o scrisoare de intenție. O scrisoare de intenție este o modalitate excelentă de a explica de ce sunteți cel mai bun candidat pentru postul respectiv și de ce doriți postul.
 • Folosirea unui jargon prea mult. Managerii de recrutare nu doresc să citească un CV plin de termeni tehnici pe care nu îi înțeleg.
 • Omiterea unor detalii importante. Asigurați-vă că includeți datele de contact, pregătirea educațională, istoricul locurilor de muncă, precum și orice abilități și experiențe relevante.
 • Utilizarea unui șablon generic. Alocați-vă timp pentru a vă personaliza CV-ul în funcție de postul pentru care candidați. Acest lucru îi va arăta angajatorului că sunteți serios în privința postului.
 • Greșeli de ortografie și gramatică. Verificați întotdeauna de două ori CV-ul pentru a vedea dacă nu există greșeli de scriere, de ortografie și de gramatică.
 • Concentrarea prea mult pe îndatoriri. Asigurați-vă că includeți realizări și succese pentru a arăta angajatorului că sunteți un candidat excelent.
 • Inclusiv informații personale. Evitați să includeți informații personale, cum ar fi vârsta, starea civilă sau convingerile religioase.


Principalele concluzii pentru un CV de manager de resurse umane

 • Evidențiați orice experiență în conducerea unor inițiative de succes în domeniul resurselor umane
 • Includeți pregătirea dumneavoastră educațională și orice certificări relevante
 • Demonstrați-vă capacitatea de a gestiona aspecte legate de personal, cum ar fi angajarea, formarea, relațiile cu angajații și conformitatea.
 • Vă prezentați cunoștințele despre legile, reglementările și cele mai bune practici în domeniul resurselor umane
 • Descrieți experiența dvs. în ceea ce privește sistemele de salarizare, programele de beneficii pentru angajați și structurile de compensare
 • Descrieți orice aptitudini sau abilități legate de rezolvarea problemelor, comunicare și leadership.
 • Să vă prezentați capacitatea de a vă organiza, de a gestiona sarcini multiple și de a respecta termenele limită
 • Evidențiați orice premii sau recunoașteri pe care le-ați obținut pentru realizările dvs. în domeniul resurselor umane

Este timpul să începeți căutarea unui loc de muncă. Asigurați-vă că vă puneți cele mai bune picioare înainte și că veți obține următorul loc de muncă în domeniul serviciilor poștale cu ajutorul cv-ro.com.
Șabloane gata de utilizare care vă vor ajuta CV-ul să iasă în evidență în fața recrutorilor
Încercați acum constructorul profesionist de CV-uri cv-ro.com. Începeți gratuit